zaterdag 11 december 2010

Loop mee voor 3FM Serious Request?
Wil je dit jaar eens actief bijdragen aan de Serious Request actie van 3fm en het Rode Kruis? Sluit je dan aan bij Team Frunning.

Zoals zovelen hebben ook wij de afgelopen jaren braaf gedoneerd, en dit jaar doen we dat ook… maar we gaan het wèl zelf rennend brengen Barefoot style  . Wij als team Anyones sluiten ons aan bij team Frunning in Den Bosch en gaan in estafettevorm hardlopend naar het Glazen Huis in Eindhoven.

Iedereen kan zich hier bij aansluiten!
We gaan als groep en komen als groep aan, maar je bepaalt voor jezelf hoe ver en hoe vaak je loopt. Ben je (te) moe dan stap je gewoon even in de rustbus! Deze is voorzien van warme dekens, muziek, gezelschap en uiteraard hapjes en drankjes. Wij zelf lopen graag barefoot-style, maar iedereen is natuurlijk welkom, met welke ‘style’ of schoenen dan ook. Wil je meteen inschrijven of wil je eerst meer informatie mail dan naar frunning@me.com!

We kunnen niet met lege handen aankomen!

Deelname is gratis, maar natuurlijk verwachten we wel van ieder een bijdrage voor de gezamenlijke donatie als wij bij het glazen huis in Eindhoven zijn. Hoeveel je bijdraagt is helemaal aan jou, en uiteraard zijn giften van vrienden, familie, collega’s en kennissen ook zeer welkom! Click op de 3FM url voor een directe donatie.
Onderweg passeren we een paar dorpjes waar we ook ons best gaan doen wat geld los te krijgen voor het goede doel. In Eindhoven gaan we dit geld natuurlijk zelf afgeven bij het Glazen Huis.


Wil je alvast doneren , click onderstaande url

Doe mee aan deze leuke tocht door het mooie brabant en steun deze actie en je eigen gezondheid.

Paul en Ans van Anyones Running barefoot --> the Natural Lifestyle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten