vrijdag 22 augustus 2014

Grootste Barefoot evenement van Nederland 2015 in Hilversum

Grootste Barefoot Evenement van 2015

Anyones Running organiseert samen met Feetback Amsterdam een mega Barefoot evenement in Hilversum.

Je leest wel vaker dat Barefoot of Barefootstyle onderhand wel over z'n top is, gelukkig is dat juist niet zo en groeien wij harder dan ooit te voren, om aan de vraag naar kennis en ervaringen van de pioniers in Nederland te voldoen organiseren wij deze beurs, laagdrempelig jezelf informeren voor jong en oud.

Wij hebben een hele club barefoot en barefootstyle trainers en ervaringsdeskundigen voor ons evenement weten vast te leggen. Allemaal leveren zij een fantastische prestatie door geheel belangeloos hun medewerking aan deze barefoot dag te verlenen. dus dit is je kans om al jouw vragen beantwoorden, onzin over hardloop en wandelschoenen weg te nemen, de menselijke voet doet het al honderdduizenden jaren prima zonder al deze moderne snufjes die je meer kwaad dan goed doen. Nog steeds last van knieeën, achillespees, enkels en vage rugklachten? Deze dag gaat je leven voorgoed veranderen, stapje voor stapje vandaar ons thema: LOOP JE MEE NAAST JE SCHOENEN?


De volgende onderwerpen komen aan bod, barefoot bewegen algemeen, barefoot hardlopen, wandelen, survival, natuurlijke houding, fun, trailrunning/walking, bergen en alpinisme, blessures, revalideren, barefoot lifestyle, fysio, anatomie, Paleo-voeding, weerstand en immuunsysteem, klimmen, yoga, tai-chi, vechtsporten, voetmassages en nog veel meer! 
Koop je entreekaartjes á €12,= bij ons of een van de trainers in het land, wij hebben van de 700 beschikbare kaarten ruim 450 vrije kaarten voor de losse verkoop, vol is vol.

Noteer 26 April Dudok Arena Hilversum alvast in jouw agenda en scoor je kaartje op tijd.
Op onze Facebook pagina houden wij jou op de hoogte met nieuws over de dag zelf en de trainers die je daar kunt verwachten.

De creme de la creme van Barefoot Nederland is aanwezig en meer!!

Tot ziens Ruth, Ans en  Paul
Geen opmerkingen:

Een reactie posten