woensdag 6 april 2011

Vibram FiveFingers Treksport voor outdoorsportersMaximaal presteren op Vibram FiveFingers

FiveFingers Treksport


Speciaal voor outdoorfanaten die ondanks dat ze zich op ruw terrein bevinden toch het optimale blote voetengevoel willen ervaren, ontwierp Vibram een veelzijdige serie FiveFingers. Robuuste modellen die de voeten optimaal beschermen en toch het maximale gezondheidseffect genereren. En dat betekent: een hoger prestatievermogen!

Vibram FiveFingers geven je het gevoel dat je op blote voeten loopt. En dat is gezond! Door FiveFingers te dragen, verbetert de biomechanica van het lichaam zodat je beweegt zoals de natuur dat heeft bedoeld. De spieren in de voeten en onderbenen worden sterker en de kans op blessures neemt af. Prestatievermogen, lichaamstabiliteit en –balans nemen toe.

Veelzijdig
Speciaal voor fanatieke outdoorsporters zijn er robuuste FiveFingers die de voeten nóg beter beschermen zonder afbreuk te doen aan het blote voeteneffect. De KSO kwam twee jaar geleden op de markt en is in die tijd uitgegroeid tot het populairste model onder dames en heren. Hij is niet alleen veelzijdig, maar ook nog eens uiterst comfortabel. Je kunt het zo gek niet bedenken of de KSO is er geschikt voor: wandelen, klimmen, hardlopen, watersporten, hiking... Door de hoogsluitende beschermingslaag aan de bovenzijde is de kans dat er zand of steentjes in de schoenen terechtkomt uitgesloten.

Als gegoten
Zoals we gewend zijn van Vibram, is ook de KSO uitgerust met een hoogwaardige Vibram-zool voorzien van micro-inkepingen die optimale grip en bescherming bieden. Voor een zo natuurlijk mogelijke tred, is de buitenzool opgebouwd uit speciale, anatomische noppen. Het 2 millimeter dikke voetbed geeft extra comfort en met één enkele Velcro-sluiting zit de KSO als gegoten.

Nóg robuuster
De KSO Trek is nóg robuuster dan de KSO. Deze Vibram FiveFingers is vervaardigd van kangoeroeleer: soepel en zacht, extreem luchtdoorlatend, sterk en scheurbestendig. Het voetbed is 4 millimeter dik voor nog meer demping en de zool is extra verstevigd met rubberen noppen. De KSO Trek is vooral geschikt voor moeilijk begaanbare paden of rotsachtige ondergrond.

Treksport
Voortbordurend op het universele succes van de KSO en KSO Trek, presenteert Vibram deze zomer nóg een outdoormodel: de Treksport. Met een 4 millimeter dikke binnenzool en een speciaal bewerkte rubberen buitenzool geeft de Treksport grip op verschillende terreinen. De bovenzijde is vervaardigd van kokosnoot met actieve koolstof. Dat zorgt voor een natuurlijke luchtdoorlaatbaarheid en slijtvastheid. Voor een maximale outdoorprestatie kies je dus voor Vibram FiveFingers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten