woensdag 10 augustus 2011

Nep VibramFiveFingers ontmaskerd!
PERSBERICHT


04-08-2011


Nep Vibram FiveFingers ontmaskerd!


Belangrijke overwinning tegen productie nep Vibram zolenEen zolenfabrikant uit China, de Yuangcheng fabriek, is betrapt op het bezit van nep Vibram zolen. Vibram is hier in samenwerking met de Chinese autoriteiten achter gekomen. Naast duizenden nep zolen en hakken zijn ook mallen voor de productie van de zolen in beslag genomen. Vibram besteedt veel aandacht aan het ontmaskeren van deze illegale activiteiten zodat klanten te allen tijde op de vertrouwde Vibram kwaliteit kunnen rekenen. Bij officiële dealers in Nederland, België en Luxemburg zijn uiteraard alleen echte Vibram FiveFingers te koop.


Na een intense periode van onderzoek heeft Vibram een belangrijke nieuwe prestatie behaald in het gevecht tegen nep producten van Chinese oorsprong. Na een eerste inbeslagname van enkele duizenden nepzolen en hakken in januari van dit jaar, werd in maart nog meer materiaal gevonden bij de Yuangcheng fabriek. Deze Chinese zolenfabrikant is gevestigd in Shaoxing stad en was in bezit van duizenden zolen die ten onrechte het Vibram merk dragen.
In de Yuangcheng fabriek werden naast duizenden zolen ook mallen in beslag genomen, waarvan gedacht wordt dat deze bedoeld zijn voor de onwettige productie van nep Vibram zolen. Vibram is tevreden met de resultaten van de actie die werd uitgevoerd in het licht van de dagelijkse antifraude activiteiten van Vibram. Dankzij een effectieve samenwerking met de Chinese autoriteiten werd succes geboekt. Zij zijn actief en nauwgezet te werk gegaan om een einde te maken aan de illegale activiteiten in de Yuangcheng fabriek en het Pony Shoes bedrijf dat de nepproducten aanbood op internet.

Het gevecht tegen nepproducten is een strategisch doel voor Vibram, gezien het op de markt brengen van de nep Vibram FiveFingers niet alleen illegale winst genereert maar ook de vertrouwensrelatie met de klant ondermijnd. Klanten moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit die Vibram al meer dan zeventig jaar biedt door zijn ervaring in de productie van rubberen zolen met hoge prestaties. Officiële Nederlandse, Belgische en Luxemburgse dealers en webshops verkopen uiteraard alleen echte VibramFiveFingers. Op zoek naar een officiële dealer?
Deze zijn te vinden op http://www.fivefingers.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten