vrijdag 11 maart 2011

Ampora schoenen droger tegen stinkende sportschoenenRegelmatig kom ik op diverse forums het probleem van vochtige en stinkende sportschoenen tegen. Dit overkwam ons ook regelmatig want met 4 trainingen per week drogen de schoenen vanzelf niet zo snel. Sportschoenen zijn s'morgens koud en vochtig en gaan op den duur ook flink stinken, op de verwarming drogen werkt niet zo tegen de stank en is ook niet zo goed voor de lijmverbindingen. Vooral de Vibram Five Fingers kunnen stinken
Dat is nu niet meer nodig met de schoenendroger van
Amphora, wij hebben hem al een paar maanden in gebruik en kunnen je meedelen dat hij probleemloos en goedkoop 2 paar schoenen tijdens de nacht of wanneer je maar wilt droogt met een stille koude luchtstroom (max. 18Watt verbruik).

In ons geval is het vooral na de zaterdag training een uitkomst, zondag morgen zijn de schoenen weer lekker droog en geurtjes kunnen ook bijna niet ontstaan in droge schoenen. Een 3e voordeel is voor lopers met demping in hun schoenen, de demping werkt optimaal als de schoen droog is heb ik ooit ergens gelezen en kan tot 50% inleveren als het materiaal nat/vochtig is dus als je op demping vertrouwd een reden te meer om er voor te zorgen dat je schoenen perfect droog zijn voor de start van training of wedstrijd.
De schoenendroger is er natuurlijk ook voor allerdaags gebruik zie foto zoals voor rubberlaarzen etc. Te koop in onze winkel Anyones Running en website ( 63 euro inclusief verzendkosten)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten